Försov oss lite…

David är ledig idag och är hemma och försöker plugga matte… gissa var jag vill vara? Inte på jobbet i alla fall.

Råkade försova oss lite i morse… hmm… det var trevligt. :) Åkte 6.55-tåget i stället för 6.14. Jag hann faktiskt ändå med andra bussen från Danderyd, den man får ta om tunnelbananen är sen eller så… fast jag sprang som en galning på T-Centralen och i Mörby. Tur att jag slapp vänta i en halvtimme… det var på håret, hade inte bussen varit lite sen hade jag missat den. Hade ingen tejp på hälarna heller, men de överlevde. Kängorna kanske börjar bli okej nu…

David sov från 16-tiden på lördagen till 10-tiden söndag morgon… eller ehm, låg i sängen i alla fall, kanske inte riktigt bara sov. :) Men för det mesta.

På söndagen gjorde vi våfflor och tittade på Fucking Åmål hos David. Åt upp kladdkakan som vi gjorde förra veckan men fick frysa in…

PS: Internet dog precis när jag skrev detta, så det här är inlagt i efterhand…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.