Hoppa till innehåll

Äntligen funkar internet!

Aaah! Nu har jag nåt att göra igen… under större delen av gårdagen och idag funkade inte Internet… jättekul. Himla skönt att vara uppe igen. Men vad besviken jag blev när jag upptäckte att google tagit över deja och allt ser jättekonstigt ut och inget funkar i den nya betan… Måste jag lära mig hur man använder newsgroups på riktigt då? :)

Jag gick tidigare från jobbet igår… åkte 16.37-bussen och hann således med 17.36-tåget, slapp vänta på 18.40… kom hem och kunde krama på David i stället. :) Åkte ut till Råby och var där tills han var tvungen att hoppa på bussen 20.33 från Råby handel… *snyft* Jaja, i helgen ska vi bo ensamma i Råby och vara kattvakter!

De delade ut gratis kolsyrat vatten på T-Centralen idag. :) BonAqua… jag fick en Crisp Citrus… så den har jag suttit och smuttat på hela dagen. Snart slut.

Har beställt film och fotopapper från photax.se. Fotopapper 300, 10 rullar film 290, porto 85… billigt och bra. Hm.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *