Hoppa till innehåll

Mycket dålig dag

Tänk så fort det kan gå… Från klappat och klart och tillbaka till scratch på ett enda telefonsamtal. Ulla har ångrat sig. Hon vill inte hyra ut sin lägenhet till mig. Hon hade fått intrycket av att vi skulle dra dit halva Nyköping och festa järnet, när jag frågade om möjligheten att ställa dit en bäddsoffa. Nu är hon obeveklig.

Jag har varit helt förkrossad under större delen av dagen… suttit här och gråtit. Det känns verkligen kul. Nu börjas det igen, från NOLL. Leta lägenheter som en galning, titta på lägenheter, komma hem sent. Nåja, man får ju se mycket av olika områden i Stockholm i alla fall.

Bara att pendla vidare.

Vill hem och sova. Har ont i huvudet och ryggen, är ledsen och trött… men jag har fotokurs. Slutar om en kvart, klockan 5, ska in till stan och äta, kursen börjar 19.30… slutar 21.45, jag måste gå 21.30 för att hinna till sista tåget, är i Nyk 23.02, kommer hem, stupar i säng, död.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *