Hoppa till innehåll

Med nytt hopp om framtiden…

Tillbaks efter helgen… I fredags slutade jag tidigare för att hinna med 17.36-tåget. Givetvis blev det LOKFEL, så vi kom bara till Stockholm Syd. Där skulle vi få ett nytt lok… men det blev visst inte så. Satt i en nedsläckt vagn och väntade jäääättelänge. Till slut kom någon in och sa “jaså, ni har ingen ström här, då har ni missat några meddelanden, vi ska åka ett annat tåg…”

“Ett annat tåg” visade sig innebära nästa tåg… så jag kom fram 19.40. David hämtade mig och vi åkte först hem till mig för att hämta lite saker. Mitt paket från photax hade kommit och mamma hade hämtat det som jag bad om! Film och fotopapper för massa pengar…

Sen bar det av till Råby och Gustav och Kisselina. På lördagen skulle vi titta på lägenhet i Sundbyberg klockan 12, men på fredagskvällen ringde killen och frågade om vi kunde komma klockan 3 i stället, vilket vi inte hade något emot. Vi vaknade en kvart innan första tåget skulle gå… sen gick vi upp en kvart efter att andra tåget gick och en halvtimme innan vi var tvungna att susa iväg i bilen. :) Bredde en massa mackor och tryckte i oss på vägen.

Lägenheten var jättefin, så vi hoppas att vi får den! Området var visserligen Vretens Industriområde, men det var helt okej… massor av företag som David kan söka jobb på. Vi är Sundbybergsugna!

Efter att vi tittat på lägenheten och åkt runt lite i Sumpan åkte vi till IKEA… David köpte tussar (kaktusar alltså…), jag köpte 100 värmeljus för 24 kr och en stor glasburk till mina snabbmakaroner…

Vi skulle även glajda förbi Heron City för att se hur det såg ut… men vi blev inviftade i ett himla parkeringshus. :) Som tur var var det gratis, så vi kunde bara åka igenom. Bilen framför oss hade samma tanke, åkte också direkt till utgången. :)

Till sist åkte vi en sväng till Älvsjö, Herrängen och körde förbi Buxbomsvägen 36 där jag bodde i min barndom… alltid intressant att se alla förändringar och hur LITET det ser ut! De hade fått en massa rondeller där…

När vi kom hem lagade David mat medan jag pratade i telefon. :) Hm. Jag var ju tvungen att berätta för Ellinor hur det var med lägenheten och så ringde jag Ingela och bestämde att jag ska dit idag efter jobbet och sova över. Trevligt!

Sen såg vi Antonias Värld på TV och efter det gick vi och la oss… söndagen blev ganska latmaskig. :) Tog evigheter att göra havregrynsgröt på vedspisen… David pluggade lite matte, men tyckte inte att det gick bra… men förhoppningsvis klarar han provet.

21.42 åkte han iväg med tåget som vanligt… till ännu en fältvecka… han hade ingen vidare lust att åka dit…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *