Hoppa till innehåll

Fettisdag

Fettisdag idag… Hade inte tänkt äta nån semla, men Ingrid och Micke hade varit och handlat och passat på att köpa några… Så det blev ett välkommet komplement till den snålt tilltagna lunchen… råkade nämligen glömma min lunchlåda hemma, så jag fick ta till nödprovianten jag har i frysen. Gorbys.

Jösses vad jag sprang i morse… hade oflyt, tåget från Vreten gick PRECIS när jag kom ner för rulltrappan, tåget från T-Centralen gick PRECIS när jag kom upp… Bussen i Mörby skulle precis åka iväg när jag kom utspringande, men jag hoppade och viftade som en idiot och bussen stannade… jag måste ha sett ganska löjlig ut.

Jag har fått en ny stol. :) En riktig skrivbordsstol… Totte kom in med den “Här, ta den här så länge, så sitter du lite bättre…”

Idag är det Ally, jaaaa…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *