Solna centrum

Igår efter jobbet utforskade jag Solna Centrum… skulle egentligen utforska Sundbyberg, men eftersom jag fick skjuts av Fredrik till Solna tänkte jag att jag lika gärna kunde handla där… Solna Centrum var faktiskt riktigt stort och jag lyckades nästan gå vilse flera gånger…

Hittade en trevlig järnaffär där de hade precis ett sånt diskställ jag ville ha… och S-hakar att korta av lampkedjan med… Letade ju efter diskställ i stan förut, utan framgång. Men nu har vi ett jättefint…

Var på posten och skulle hämta flyttkort, men fick meddelandet att de inte hade såna längre. Man får dem när man har anmält och betalt adressändring. Hmpf. Tänk om jag inte hade tänkt att göra det då… :( Nåja, köpte i alla fall en fruktansvärd massa frimärken.

När jag kom hem ringde David!! :) Men jag fixade lite med mitt käk och bad att få ringa tillbaka… jag var nämligen grymt seriös, gjorde sån där örtsaltstorsk i grädde och kokade potatis. Mums.

Städade även upp lite… moppade hallen och köket, särskilt hallen, som blivit lite lerig av alla skor som klampade in med våra saker förut…

Idag kommer Ellinor! Fast jag måste ju givetvis överge henne och gå på fotokurs… hmm… Nåja, nu får jag äntligen se mina negativ. Skakningsoskärpa, månne?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *