Hoppa till innehåll

IKEA m.m.

Första helgen med nya “familjen”! Fast Ellinor var i Nyköping ca ett dygn av den…

I fredags hade vi tvätt-tid för första gången och lekte med maskinerna i tre timmar. Ok, inte hela tiden… :)

I lördags gick vi till Sumpans centrum och spanade och handlade en massa mat och sånt. Hittade en stor gryta för 150 spänn också, billigt jämfört med alla svindyra vi sett… När vi kom hem var det dags för Ellinor att åka till Nyköping och för oss att få gäster… Ritha, Lasse, Mattias och Maria skulle nämligen komma på besök. De hade med sig tvättkorg, leksaksbilar till vår matta, pall, påslakanset och fikabröd! :) När de åkt lagade David och jag massor av köttfärssås och spaghetti, det blev några lunchlådor! Sen somnade vi såklart i soffan med alla Ellinors ljus brinnande, så att det nästan inte var någonting kvar av dem sen…

På söndagen kom Ellinor i sällskap med sina föräldrar och vi fikade litegrann och så. David och jag bakade en kaka, som blev lite smulig… hmm. Kakmix. :)

Sen åkte vi till IKEA! Kul att kliva av tunnelbanan i Skärholmen, känner igen mig där… från barndomen. :) Köpte en massa grejer… MOPPE-hylla för skrivbordsförvaring, massa burken BURK, skohylla, tvättkorg (eller snarare tunna) till Ellinor, rotfruktsborste, äggklocka, grytlappar & grillvante, garderobsförvaring……………..

På kvällen grillade vi mackor i mackgrillen, smaskigt.

Och idag sitter jag här på jobbet igen… Skulle mycket hellre vara hemma med David och Ellinor och fixa med lägenheten och allt. David är ju ledig den här veckan, men kan bli inkallad när som helst…gaah…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *