Elaka banker

Igår träffade jag David i stan och så skyndade vi runt och fixade lite småsaker, bland annat en liten present till Tilde som fyller ett år på torsdag!!!

När vi kom hem hade Ellinor lagat mat, hon är så duktig…

Idag kom jag inte in till jobbet förrän halv två-två sådär… Vi sprang runt på ett par olika banker i Sumpan, eftersom vi ville ha ett gemensamt matkonto med tre olika kort… Bankerna hade dock inget som funkade. De flesta kort kunde bara kopplas till lönekonton (heja) och det enda som funkade skulle kosta oss 750 spänn, lite saftigt för tre kort i ett halvår. Suck. Vi får samla kvitton och försöka se till att vi betalar lika mycket.

Trots att detta blir en kort arbetsdag känns den lång… jag är himlans seg… alla verkar må lite halvtaskigt idag. Jippi.

Jag träffade förresten Cecilia när jag väntade på bussen i Mörby! Jättecoolt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *