Hoppa till innehåll

Friskis

Igår kom jag äntligen iväg till Friskis… Jympalatset på Kungsholmen, vid Fridhemsplan. Nästan granne med Monkey Bar. :)

Passet var iofs inte alldeles imponerande (medel/styrka utan överraskningar, bara standardgrejer), men det var i alla fall skönt att komma igång. Gillar dock Nyköpings Friskis bättre, åtminstone just nu… de har himla bra golv faktiskt. Dessutom så rekommenderar ju Sthlms Friskisar att man ska vara på plats 40 min innan passets början. Så jag satt och väntade ett tag…

Tänkte inte på att portkoden inte funkar efter 21… och jag hade inte med mig nycklar, mobil, plånka eller något sånt… så när jag kom hem kom jag inte in. Men jag fick låna telefon på Patriks grill runt hörnet och kunde be Ellinor komma och öppna. :)

Nästa Friskis blir nog i helgen med David… har gratiskupong från Havre Fras-paketen. :) Jag ska se till att modifiera mina vätskeintagsvanor nu… gjorde ju mitt klassiska misstag igår: Knappt dricka under dagen, dricka massor till middagen, vara kissnödig på passet så att man inte kan göra vissa grejer utan att det läcker…….

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *