Hoppa till innehåll

Vårdcentral

Det var David som ringde. ♥!! (saknar hjärtan på tangentbordet :) )

Nu är det äntligen fredag. “Idag är det TGIF dag!” som Bosse uttrycker saken… (Thank God Its Friday)

Per har kommit tillbaka från en resa till Sydafrika, där han spanat på en massa vilda djur… och idag har han Hampus med sig, alltså sonen. Han var här inne nyss och stod och sjöng för fiskarna. :)

Igår var jag på Vårdcentralen (efter en massiv pluppattack från halsmandlarna, droppen som fick bägaren att rinna över…)… morr, de är så elaka! Ringde i förrgår från jobbet och försökte boka tid, men det gick inte för sig. Jag var tvungen att ringa kl 8.00 samma dag som jag ville komma. Så jag stannade hemma igår på morgonen, ringde och fick en tid 10.40… bara att vänta. Läkaren petade o klämde och tog ett prov med en sån där grej som ser ut som en lång topz… hon tyckte att jag var duktig, vissa brukade nästan kräkas i knät på henne. Hehe. Jag tror inte att jag HAR någon kräkreflex nästan… kanske skulle satsa på en karriär som svärdslukerska.

Hur som helst… om det är några streptokocker så hör hon väl av sig, men det lär det väl inte vara. Annars blir det remiss till *suck* Nyköping och så får Öron där ta ställning till eventuell operation. Det skulle kunna ta för lång tid att få tid på Karolinska nämligen… Jaja. Here we go again.

TGIF! Vill hem, hem, HEEEEEEM!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *