Hoppa till innehåll

Pontus ja, Mattias nej

Sitter och väntar på att det ska ha gått 3 timmar sen jag startade ett script, det ska nämligen “sova” så länge och sen köra igen… så nu är det spännande!

Igår skulle Mattias kanske komma och sova över (Davids bror alltså, ingen annan, om någon nu trodde det…….), men så bidde det inte. Däremot kom Pontus på besök, i lumparmundering och allt! Han hade med sig egna mackor, så vi fick bara bjuda på te och apelsin. :) Det var riktigt trevligt.

Ellinor är sjuk idag… lätt att bli smittad på dagis antar jag. Det är ett under att jag har klarat mig så här bra så här långt, jag brukar ju alltid lyckas bli sjuk… fast iofs, jag brukar lyckas pricka in lov och sånt, så jag blir nog sjuk lagom till påsk när David muckar och vi ska fira vår första påsk som “utflugna”…

Jag är hungrig! Klockan är 11.58, så det är väl snart dags! Brukar gå ner ca 12.10 eller något i den stilen.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *