Hoppa till innehåll

Styrlogic

Igår åkte jag 509:an både till och från jobbet! Helt okej faktiskt, skönt att slippa byta, vänta, traska på rullband och i rulltrappor… Nackdelarna är förstås att det är svårare att få tag på Metro och att man lättare mår illa om man läser…

Stannade till i Solna centrum, gick runt och tittade lite, samt handlade mat.

En man från Styrlogic hade ringt och sökt David under dagen… Ett av de mer intressanta ställen där han sökt jobb. Jag ringde dit idag från jobbet. :) Fixade intervjutid till David – eftersom han inte är hemma så mycket är det ju inte så många tider som passar, och chansen att få en tid när han kan ökar ju om man ringer tidigt… Alltså ringde jag, för Davids räkning. Lite småskumt kanske, men det är väl okej när människan är i skogen i Skåne i två veckor? :)

Det som är lite festligt är att Styrlogic ligger HÄR, i Arninge, vid hållplatsen innan min.

Nu ska jag strax smita från jobbet och åka på inspelning av Sen kväll med Luuk… ska försöka intensivjobba i trekvart nu så att jag känner mig lite duktig i alla fall.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *