Skip to content

Luuk

Nu går det inte att komma in på wineasys server (igen), så alltså kan jag inte testa mina fina script… då kan jag lika gärna kladda här en stund och se om det funkar när jag är klar.

Jag är SEG. Jag vill SOVA. Men idag ska jag hålla igång lääänge, komma hem bortåt 23… Fotokurs. Vi ska vara där klockan 5 tyckte Dennis – hahaha. Har jag tur kanske jag är där vid 6-tiden. Usch, det är jobbigt att försöka knäppa slut på film… jag har tagit massor av meningslösa bilder. Men jag ska ju soppa film idag ju… usch, det kommer inte vara några roliga bilder alls. :)

Jag vill ha ett stativ!

Igår träffade jag Ellinor på Östermalmstorg strax efter två och så åkte vi till Gärdet och köpte bullar på Pressbyrån… de smällde vi i oss innan vi traskade in på TV4 och fick hänga av oss och sitta ner och äta godis och läsa Darling… Helt okej, vi fick obegränsat med Polly (nåja, nästan) och varsin Darling bara sådär…

När det var dags för insläpp traskade vi in mot studion med övriga publiken – huvudsakligen ungdomar. Det blev trångt på läktarna, biljetterna hade varit populära. Säsongsavslutning och allt.

En halvgalen människa vid namn Mats tog hand om oss och undervisade i skratt- & applådteknik, så att vi skulle bli en duktig publik. Han underhöll även när det blev dötid.

Ska bli intressant att titta på programmet på fredag… Det spelades in i lite omvänd ordning och ibland fick vi ha lite fantasi… ”Nu har ni just sett Janet, så nu applåderar ni som FAN!!”

Gästerna hos Luuk var alltså Janet Jackson och Peter Dalle. Janet såg ut att tycka att hon var väldigt snygg när hon kom in och skulle dansa… och ingen kan väl direkt påstå att hon hade fel… tjejen hade verkligen RUTOR på magen, undrar om hon är vältränad eller nåt? Jag vill också ha rutor på magen. :) Fast det ser ju iofs lite manligt ut, inte lika vanligt hos tjejer kanske… Kristian Luuk fick f.ö. skriva sin autograf på hennes mage. :) Fast hon fick skriva på hans först…

Mats, publikuppvärmaren, hittade många att tracka i publiken under dödperioderna (inspelningen tog ca 2,5 tim). En tjej verkade verkligen trivas med det… När Mats föreslog att publiken skulle sjunga lite protesterade hon vilt ”Man ska inte sjunga utan uppvärmning!” och då fick hon komma upp och prata massor… Hon gick på musikalskola. Hon var fasen helt hysterisk… vi satt och skämdes å hennes vägnar. :) Men det var rätt kul… helt sanslös människa. Sen när Janet hade intervjuats och det blev en paus frågade Kristian Luuk varför hon satt och grät… ”Jag vill träffa Janet!” Helt hysterisk… Efter inspelningen såg vi att hon fick Mats telefonnummer, hmm… mysko. Han verkade ju iofs rätt desperat efter tjejer, men vi tippade att han överdrev en smula…

Sammanfattningsvis var det kul att se hur inspelningen gick till och det ska bli kul att se programmet på fredag! Och nästa vecka kommer ett ”bakom kulisserna” som vi också måste se!

Sen åkte vi hem och hade tvättid… blööööö… Nu hänger det fullt av strumpor i takkronan igen…

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *