Hoppa till innehåll

Ragg

Igår åkte jag alltså till fotokursen direkt efter jobbet och slängde i mig en kycklingsallad när jag kom dit… Hann i princip bara framkalla en filmrulle och göra kontaktkarta på den, samt kopiera en bild snabbt som tusan för att skicka till David i skogen… Jag fick låtsas att jag visste vad det skulle vara för tid o så… :)

Kul att se bilderna på rullen (om än bara i negativ & kontaktkarteform..) även om det inte är några särskilt mästerliga bilder, de flesta togs mest för att “få slut på rullen”.

Nu är det snart dags att gå ner o äta lite mat… Tidigare idag blev jag utsatt för ett ganska lustigt raggningsförsök. :) Det är en kille (35…) som har sökt Kristian hela veckan, men han ligger ju hemma och spyr. Nu tyckte killen i fråga inte att det gjorde så mycket att han inte fick prata med Kristian, eftersom han fick prata med mig i stället. Så vi pratade en god stund om ditten och datten och han föreslog typ 3 gånger att vi skulle ta en drink efter jobbet. Jag nobbade, men han återkommer nästa vecka, ha ha… Jag verkade ju så mysig… Han avslutade med “Kram”… Fint. Vissa samtal är ju roligare än andra, de flesta hasplar bara ur sig nånting jättesnabbt, har man tur uppfattar man i alla fall vem de vill tala med…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *