Hoppa till innehåll

Åsa etc.

I fredags började min ensamma helg… Ellinor hade redan åkt hem och David är ju i Skåne och leker krig i skogen. Jag inledde med en utflykt till Brommaplan, hoppade helt enkelt inte av bussen när den körde förbi hemma… Brommaplan var totalt ospännande, så jag tog nästa buss tillbaka och hoppade av i Brommastaden i stället! Där finns ju Obs, B&W, Onoff, City Stormarknad, Systemet, Siba…… Jag letade billig scanner, men den enda som var tänkbar var också jätteslut. Suck.

När jag kom hem hade vi fått våra Hemköpskort… trevligt! Nu väntar vi bara på koden…

I lördags klippte jag mig i Sumpan, på ett lite halvskumt ställe… men för 170 spänn var det väl okej. :) Sen handlade jag lite mat innan jag gav mig in till stan och började springa runt efter fotoaffärer… vill ha ett begagnat stativ!

Kl 4 träffade jag Åsa vid svampen! Henne har jag inte träffat på 8 år… vi gick alltså i samma klass på lågstadiet, Herrängens skola i Älvsjö… Vi fikade och pratade (så gott det nu gick, massor av folk o hög ljudnivå) och sen kom vi fram till att bio lät roligare än att städa badrum (vilket jag planerade att göra), så då gick vi och såg Chocolat. Den var väldigt söt, lite väl… men helt okej.

Medan vi satt där kände jag hur min hals blev elakare och elakare… givetvis var jag däckad hela söndagen och lyckades inte alls komma iväg till Ö&B och göra en massa andra saker jag tänkt mig. Firade våffeldagen i alla fall, när Ellinor kom hem. Oj vad mätta vi blev… Robbans våffeljärn var riktigt bra. :) Vi trodde att det fanns två, men det andra var en mackgrill. Så nu har vi två mackgrillar i stället.

Idag har jag varit hemma sjuk. Dyrt… jag har inte så ont i halsen längre, men mitt huvud spelar mig spratt… hela världen snurrar… jag känner mig ca 350 kg tyngre än normalt… ööö…

Napster funkar efter all uppståndelse… tihi… laddar hem Pile of Pillows / Honey is Cool… det var en av de få jag inte lyckades ladda ner förut… men annars är jag rätt nöjd med min prestation, lyckades få tag i de flesta och fixa ihop två egna HIC-skivor. :)

Undrar hur jag gör imorrn… ska nog gå upp ordentligt och se hur det känns. Snurrar lägenheten kanske det är bäst om jag stannar hemma en dag till. Suck. Rena tortyren att vara hemma med massor av tid, men så fort man börjar göra något av allt det man vill/måste, blir man tvungen att lägga sig ner… fast nu har jag ju faktiskt lyckats skriva hela det här inlägget + ett mail, imponerande. Har även badat… har inte badat badkar sen jag var liten, förrutom tillsammans med David och det är lixom väldigt annorlunda…

Hmm… snart sovdags. Har förresten läst ut Studio Sex idag (Liza Marklund), den var bra….

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *