Skip to content

Svart, grått & vitt

Ovanstående kan tolkas som ”jag var på fotokurs igår” eller också som en beskrivning av mina kläder idag… usch vad tråkig jag känner mig! Hade hellre haft mina lila byxor till, men de hänger någonstans i lägenheten på tork… torkskåpet var lite egensinnigt igår.

Phew, solen äntligen i moln… Kanske inte en helt logisk kommentar i dessa tider av vårlängtan, men nu har jag suttit här i drygt en timme i gassande sol… In från fönstret PRECIS rakt på mig och min svarta tröja… och in i datorskärmen så att man ser sin egen spegelbild tydligare (med en kisande grimas) än vad skärmen försöker visa… Nu är det bättre… fast jag behöver inte vända mig om för att studera blommorna i fönstret, eller grannens tak…

Idag är Bosse tillbaka och har återupptagit uppdraget att mata fiskarna. Det kanske är bra, jag skulle säkert kunna glömma. Fast jag skulle ju kunna sätta upp en gul post-it på datorskärmen om det, jag har bara fyra uppe för tillfället… ”Lagerlistan!”, ”sub dienice!!”, ”Ring McD!” och ”DRICK VATTEN!”. Fast nu har jag ringt McD, så jag kan ta ner lappen… bara 3… :)

Dricka vatten är för övrigt väldigt bra och nyttigt, särskilt om man ska träna på kvällen.

Åkte direkt till fotokursen igår… det innebar att jag höll på från 18 till 21.30 ungefär. Helt okej. :) Men något strålande resultat blev det väl inte, har ju inte så roliga neg heller. Fick i alla fall en mysbild på David, en bild tagen genom titthålet i dörren hemma, typ 10 misslyckade bilder av Kisselina (katt… försökte hålla händerna för ett mörkt parti utan särskilt jämnt resultat…), utsikt från balkongen (ljusskyltar, vägskyltar och en väg med ett ljusstreck… bilen har åkt ur bild), en ICA-skylt (hmm, svårt att förklara, illustrerar på sätt o vis min aversion mot nya fenomenet Ica Supermarket) och så en bild på Dennis, fotoläraren… fast den ser ut ungefär som ett gråkort, kanske borde ha orkat pula mer, ändra filtret kanske… nåja, jag var tvungen att sluta då, tyckte jag. Fick i alla fall tillverka min allra första egna pjatt! (Pjattade Kisselina lite… men det hjälpte inte nedre högra hörnet som var kolsvart…)

Morr, ställde en fråga på experts exchange igår, hade ett kodproblem jag inte kunde komma underfund med. Vad var det då? Jag hade glömt en parentes… och jag lixom VISSTE att den skulle vara där… rrrrooarrr! Och sen är det en jäkla besserwisser där som alltid ställer en massa irrelevanta motfrågor i stället för att svara på en enkel fråga… som tur var var det någon annan som hunnit svara också.

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *