Pärlplattor

David var sjuk i helgen, så vi tog det ganska lugnt. Vi gjorde i alla fall en liten utflykt till Brommastaden och letade rätt på varsin pärlplatta… Vi ska nämligen gå med i PPK – Pärlplatteklubben! Månadens tema är MONSTER, så när vi kom hem satte vi oss och byggde pärlmonster. Tyvärr var vi inte så duktiga på att stryka… de blev väldigt, VÄLDIGT, smälta… lyckades till och med smälta hål i den ena vita bottenplattan… Nåja, vi ska ändå leta efter fyrkantiga i stället för runda, svårt att göra bilder på runt! Vi får se om vi hinner fixa nya innan deadline, annars skickar vi våra platta, smältmonster… de var ju trots allt ganska fina.

I söndags kväll ringde Claes från Styrlogic här i Arninge! David ska börja jobba där efter påsk… alltså, inga arbetslöshetsdagar alls efter muck, om man inte räknar skärtorsdag. Trevlig överraskning, vi hade helt uteslutit det alternativet… Han sa iofs “prova att jobba här”, så man vet ju inte vad det innebär. Men jobb är det i alla fall!

Pär Wiksten missade bussen idag… stackarn. Hmm, det här kräver en förklaring: Det finns en kille som åker med min buss varje morgon och han påminner väldigt mycket om Pär Wiksten i the Wannadies. Han är stencool, så jag brukar titta på honom lite. Han kliver på 509:an vid Ballongberget och åker till Mörby C, där han hoppar på 629:an och sitter kvar när jag stiger av vid Måttbandsvägen… Idag såg jag honom springa järnet, men ändå missa bussen. 629:an går bara en gång i halvtimmen. Jobbigt.

David ska få biljett till Spelman på taket i påskägget. :) Teatergruppen Kaskad spelar den på Teater Bristol i Sumpan, vi ska dit på påskdagen. Det var himla strul med biljetterna… Hämtade först i torsdags, men då stod det fel klockslag på dem. Han som skrev ut dem sa att jag fick ringa till Biljett Direkt… så det gjorde jag och på fredagen kom jag tillbajs till ATG-ombudet med ett nytt bokningsnummer. Problemet var att han jobbade ensam och mitt ärende fick typ LÄGSTA prioritet. Han verkade lite tjurig över att jag inte ville komma tillbaka efter 19… (vadå, David väntade ju redan hemma!) Det tog en himla stund innan han lyckats fixa allt, alla andra kunder fick gå emellan. Förstår iofs det, annars hade det blivit enorm köbildning. Nu tog han hand om kunder samtidigt som han pratade med Biljett Direkts support…

Inte så mycket kvar nu på lagersöksprogrammerandet… kommer nog att sakna att sitta och cgi:a hela dagarna, även om det blir lite segt ibland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *