Hoppa till innehåll

Spelman på taket

Jag var faktiskt nästan människa igen på lördagen. Fick åtminstone behålla det jag åt… Vi lagade massor av couscous med köttfärs, använde alla lediga burkar och proppade frysen full… Men nu är vi ju två som ska ha lunch varje dag.

Påskaftonen ägnades åt att slappa, måla ägg och lite sånt där… inget särskilt egentligen. David fick ett påskägg med godis och teaterbiljetter…

På söndagen var vi och såg “Spelman på taket” som teatergruppen Kaskad satte upp på Teater Bristol i Sumpan. Teatern var onekligen liten… De hade inte en scen i vanlig bemärkelse, utan ett stort golv med en publikläktare på ena sidan. Det var hur som helst kul att se hur det såg ut där inne… och föreställningen var faktiskt bra!

Igår scannade jag en massa bilder och städade… På kvällen hyrde vi film och beställde pizza. Det tog en stund för pizzan att komma fram, inte så konstigt med tanke på att de letade efter en gata som inte finns… Pridomvägen? Jomen troligt, där bor vi ju säkert. :)

Filmen var bra… High Fidelity… lite smådeprimerande att se en film som handlar om breakups dock…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *