Hoppa till innehåll

Host

Givetvis räcker det inte med att man spyr halva påsken… man måste såklart hosta upp inälvorna också. Jag och Bosse hostar ikapp här på In Time. :)

Hmm… “Ja hej… jag söker nån hos er som heter… Martin eller nåt sånt där… har ni nån sån…” “Njaa… *rabblar upp namn på anställda*” “Jaamen Fredrik kanske det var då…” Hmm. Händer ofta. Lite kul…

Idag jobbar David på Styrlogic… han åkte 6.33-bussen i morse, lagom… Undrar hur han har det! Nyfiken…

Min dag känns… sådär. Pga en massa krångliga omständigheter ska vi tills vidare skita i lagret från Tournament… anledningen att jag började med cgi över huvud taget! Mitt största och mest tidskrävande programmeringsalster läggs på hyllan… dessutom måste jag flytta ut ur konferensrummet den här veckan, snyft.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *