Hoppa till innehåll

Spyfredag

Igår träffade jag David på stan efter jobbet. Köpte fotopapper på Fotokungen och åt på mackedonkan… Hittade fyrkantiga pärlplattor och jättefina pärlor på Panduro… MYCKET högre kvalitet.

Väl hemma hamnade vi i sängen där vi sov, jättepigga… när vi gick upp låg Ellinor i soffan och kved, magsjuk. Jag tyckte att min mensvärk liksom hade flyttat på sig och jodå, mycket riktigt, idag är jag magsjuk…

Åt lite fil i morse… ville spy, men jag har typ ingen spyreflex och det hände inget självmant. Åt en bit bröd bara för att jag kanske skulle spy, men det funkade inte. Provade i alla fall att köra ner fingrarna i halsen, men det kom mest tårar och så lite slem faktiskt. Mysigt…. Kanske borde göra karriär som svärdsslukerska.

Nu har jag provat att äta makaroner och köttbullar. Dem fick jag se igen… satt på toa just då, så jag fick hugga tag i den lilla papperskorgen som redan var överfull. Jättemysigt. Men det känns lite bättre nu i alla fall. Fast ganska risigt ändå…

David sitter och pluggar ma c och tror inte att han hinner bli klar i tid för provet… jättemunter långfredag… undrar hur det blir med alla ägg och allt godis imorrn!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *