Hoppa till innehåll

5.30

Igår började alltså David på Styrlogic och verkar väldigt positiv, så vi får hoppas att det blir bra! Han kom hit till In Time efter att han slutade och så åkte vi hem tillsammans – så blir det nog fler gånger. Trevligt! Vi gick på stan en sväng också, jag köpte ett par byxor som givetvis måste sys upp. Dessutom var en knapp borta… men det fanns en extra i en påse. Fick dem 20 spänn billigare.

Igår kraschade min dator. Mindre trevligt. Det går bara att starta den i felsäkert läge. Kul, kul. Tur att vi ska hem i helgen så kan vi kanske fixa den. Men jäkligt trist, det var ju inte precis vad jag helst ville ägna mig åt. Inte så mycket tid… åker ju till London lördag-tisdag.

Kent kommer till Hultsfred! Johanna kan inte åka till Hultsfred… bööl. Hmm, undrar om vi lyckas ta oss dit. Vill. Men det kan ju bli lite beige om det BARA är jag och Ellinor…

Gick upp 5.30 med David i morse. Rätt smidigt, jag kan välja mellan att gå upp då, duscha och så med honom och sen ha massor av tid eller ligga kvar ett tag, sega mig upp så småningom och sen göra mig i ordning färdigt när han gått. :)

Blöö… för ett tag sen skulle jag aldrig ha accepterat tanken på en tillvaro där man går upp 5.30 och lägger sig tidigt. Jag är vanligtvis mer nattmänniska än morgonmänniska. Men det är ju intressant att variera sig. Det här funkar… riktigt bra faktiskt. Synd bara att man har så lite tid på kvällarna.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *