Hoppa till innehåll

prao feeling

idag känner jag mig nästan som en liten prao, har hakat på de stora pojkarna och svansat efter, för att se vad de gör… jag ska ju fatta lite hur saker funkar, ifall det händer nåt i sommar när jag jobbar ensam och så… och dessutom vore det lite skoj att fatta mer vad de pysslar med här egentligen, så jag klagar inte…

jag skrev väl förresten aldrig hur det gick med mitt nagelprojekt, som jag lovade? jo, fas ett är slut nu. jag klippte dem för ett tag sedan, efter att ha råkat utöva åverkan på några av dem. sparade en apelsinskalarnagel, eftersom knivarna är så dåliga på in time. fast även den nageln har faktiskt kortats av lite, den flisades liksom sönder lite i kanterna och då var jag där med mina… ajabaja… tänder…

idag ska vi åka på utflykt till tensta. spännande? david ska ju skriva matteprov där på tisdag, vi ska bara kolla lite vart det är han ska egentligen, så att han inte går vilse.

nästan hopp om sommar… igår var det jättefint, folk satt ute och åt glass… idag är det likadant! men för ett par dar sen var det ju svinkallt med åska och allt, så man vet aldrig.

har förresten kommit på att man kan sätta in pengar på nordbanken via forex! jag sköter ju alla våra gemensamma inbetalningar (hushållets, alltså mina, davids o ellinors) via min internetbank och får pengar i handen av david och ellinor… och det är ju inte så kul att gå med massor av kosing i plånkan.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *