Hoppa till innehåll

EU, pizza, doktor…

I torsdags var jag på den allra sista fotolektionen på Studiefrämjandet… nu är det bara att hoppas att det blir något av det planerade mörkrummet hemma i Nyköping, har ju i alla fall lokaliserat två näst intill antika förstoringsapparater…

I fredags började sommaren på In Time… vi slutade 13.00! Alla utom Ingrid, som hade jour… nu på fredag är det Bosse och jag som får sitta här till 5. Men de flesta fredagar framöver slutar jag alltså klockan ett.

Eftersom David slutar 15.15 på fredagar hade jag lite tid över… så jag passade på att besöka Arninge Centrum för första gången! Jag har jobbat här sen i julas och har aldrig hunnit vara där… Jag köpte kotrosor på Lindex och en exklusiv värmeljusstake för 39 kr på presentbutiken… det roliga var att det var precis en sån jag letat efter, fast billig!

Sen bar det av hem till Nyköping, en stad i kaos… det var dags för EU-möte!!!

På fredagen konstaterade vi att min dator blivit ännu dummare… så på lördagen gav jag mig iväg till DatorDesign med den. Tänkte cykla via stan (lånade mammas cykel), men vid torget tog det tvärstopp. Man fick inte ens svänga upp på vägen vid Culturum… så det var bara att vända igen. Kom fram till slut i alla fall och lämnade datorn till Christian, räddaren i nöden. :)

Senare gick vi ut med Pontus, Henke, Niclas och Lisa och åt pizza på Olympia. Efter det tog vi en sväng till hamnen… svinkallt och jag var jätteförkyld.

På söndagen var jag och Kristin på McDonalds och drack milkshake… hon har återinträtt i FSK (Föreningen Singlar Kan, aka Singelklubben), så jag var givetvis nyfiken på omständigheterna…

David åkte tåget hem till Stockholm 19.10 och jag fick sova alldeles ensam i en kall och tom säng, snyft…

På måndagen fick farbror doktorn konstatera att det är dags att plocka bort mina elaka halsmandlar. “Jaha, kan du komma på onsdag… nähä, du är visst förkyld, då ska man inte opereras”. Innan sommaren skulle det bli i alla fall. 10 dagar sjukskrivning… och ajaj i halsen.

Lunchade med mamma och passade på att leka lite med hennes nya sega dator.. :)

Köpte Liza Marklunds “Paradiset” på Kullbergs, så att jag skulle ha nåt att läsa på tåget och så.

Gick på dropin på ungdomsmottagningen, tillsammans med alla fjortisar. Det står 13×21 på mitt nya p-pillerrecept… jag vill inte ha 21-piller, jag vill ha 28 som vanligt! Undrar om apoteksfolket går med på det. Antingen hade tanten på num hjärnsläpp eller så är jag döv, jag fick i alla fall intrycket av att vi skulle fortsätta som vanligt…

Sista uppdraget för dagen var att ta sig till vårdcentralen och bli huggen i armen litegrann, för att skydda sig mot sjuka fästingar. Givetvis pep min telefon precis när sköterskan körde in sprutan…

Hann faktiskt till stationen i god tid före 16.08-tåget och kunde till och med sitta och avnjuta en glass tillsammans med Christian/Tisse, som jag hittade utanför hans favoritaffär, Pressbyrån vid tågstationen…

Skickade ett sms till David och sa att jag nog skulle komma hem lite tidigare, ungefär som han. Ganska bra gissning, han stod och låste upp dörren när jag kom uppför trappan! :)

Vi hade fått paket från Pärlplatteklubben med de pärlplattor vi fått i utlottningen. Jag fick en orch och David fick 3D STORSJÖODJURET! :)

Kolla in våra alster etc på PPKs hemsida.

Christian/Tisse ringde oxå på kvällen och hade tagit sig förbi mitt elaka datorproblem… trevligt. Vem vet, kanske kan hämta den nästa gång vi är i Nyk, när nu det kan bli. Uuuuh… jag vill scanna Londonbilder! Har en reserapport (kladd för hand) färdig för inläggning ju…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *