tensta

igår efter jobbet blev det utflykt till tensta… david ska ju göra matteprov där på tisdag, så vi skulle kolla hur man tar sig dit ungefär.

tensta. nästan som att åka utomlands, fast billigare. det stämde verkligen att det “bara” finns utlänningar där. det första vi gjorde när vi kom var att gå uppför en trappa kantad av störiga, mörkhyade grabbar. och större delen av alla synliga kvinnor bar slöja – det såg väldigt varmt ut…

när vi lokaliserat tensta gymnasium köpte vi varsin glass och tog en liten sväng genom centrum – inte särskilt spännande. sen åkte vi hem till sumpan och handlade lite käk. lagade fyllda kycklingbröst… ibland får man väl slå på stort. :)

idag på bussen satt jag och läste paradiset av liza marklund (som alla dagar den här veckan…). det var jättetufft, för annika i boken åkte till vaxholm, och arninge nämndes..! det började regna när hon kom till arninge och svängde ner på e18 igen. :) lite tufft, jag var liksom ungefär där när jag läste det.

idag kommer davids pappa och hälsar på, han hämtar oss i arninge till och med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *