Hoppa till innehåll

Ventilation

Helgen blev bättre än väntat… I fredags stannade jag och David i Arninge och shoppade. Vi hade jättekul och David slog nog personligt rekord i klädshoppning… de hade 2 herrbyxor till priset av 1, så det blev 2 byxor, 1 t-shirt, 1 skärp och 1 mössa. :) Jag köpte en klänning (!) och ett sånt där set med linne + kofta. Sen blev det lite tajt, men vi hann i alla fall in till stan ungefär i tid för att hämta våra bokade Hannibalbiljetter… åt lite på mackedonkan och sen var det dags för film. Vi satt på ett dubbelsäte längst bak… trevligt. Hannibal var ingen direkt mysig film, hm. Ganska bra, men Jodie Foster var MYCKET bättre. Den nya var liksom så ointressant, bara stenhård… medan JF verkade rädd men behärskad. En viss skillnad.

Lördag & söndag pluggade David matte och jag var på stan… köpte joggingskor, ett linne och en tröja/jacka. På söndagen åt vi quorn, premiär för mig. Det smakade typ ingenting… men rätten som helhet, en gryta med lite allt möjligt, var okej. Nu är alla burkar jätteupptagna! argh!

Idag kom jag två timmar senare till jobbet… Var nämligen tvungen att stanna hemma och hålla lägenheten tillgänglig för en snubbe som kom och fixade med ventilationen. Jaja…

Stackars David. Inte lätt att trycka in MaC i huvet helt på egen hand. Han har inte haft mycket tid heller… imorrn är provet. Vi får se hur det går. Ska bli skönt när det är över i alla fall.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *