Vet inte

Nej jag vet faktiskt inte vad jag ska kalla detta inlägg, so what?! :)

Ellinor ringde mig på jobbet igår och meddelade att de skulle ha personalmöte, vilket hon inte vetat om. Så David och jag var ensamma till 21-tiden. Lagade snabbmiddag av rester… David var på riktigt gott humör för att mattetråket snart skulle vara över, men sen satte han sig vid boken igen och blev såklart jättedeppig…

Idag har han skrivit prov. Han tyckte att det kändes som att det gick rätt bra, men han brukar alltid säga att när det känns som att det gick bra gick det åt skogen… så vi får se. Ett litet G vore ju inte helt fel. Men han har planerat framtiden utifrån att inte lyckas…

Inte så mycket att göra här idag (jobbet), har bubblat en del med Bosse och fixat lite grejor… Gjort en grej i Excel och varit med och skrivit ut beställning…

Optikern ringde för en stund sen och flyttade fram min tid en vecka… jippi… men sen ringde de igen och sa att jag fick komma imorrn i alla fall. Så kladdigt det blev i almanackan… Ska bli skönt att få nya fräscha linser, de här börjar minst sagt kännas sunkiga. Eller är det väldigt torr luft på In Time kanske?

Jag har fått en Tigerlänk… en sorts hemsidespris. Kolla under Diverse – awards. :)

Idag är det Ally. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.