Hoppa till innehåll

Datorn lever!

Nu har jag dator igen..! Fast än så länge är den långt ifrån vad den brukar, måste ta hand om allt skit och installera diverse program etc. Jag har Windows 98 nu, wow. :)

I fredags hälsade jag alltså på David på jobbet! Jag stannade kvar tills han slutade och stod och tittade på när han kopplade och donade. Var med på fikarasten också och fick kaffe och tårta. :)

Åkte 16-tåget hem till lilla Nyköping och tillbringade kvällen hos David i Rosenkälla, där en morbror med fru var på besök. David & Helenalaget vann i Rappakalja. :)

På lördagen hämtade vi datorn på DatorDesign! Med Windows 98 och Office 2000… Satt och bubblade ett par timmar med Tisse också. Sen begav vi oss till Rosenkälla för att föra över mina grejor från Davids dator till min med nollmodemkabel. På kvällen vankades det middag hemma hos mig, Ullis mamma + hund var på besök.

På söndagen var vi duktiga och gick ut och sprang i Ekensberg. Fast usch vad dålig jag är. Gick mycket sämre än i höstas. Vi sprang först röda (2,3 km tror jag), då gick jag lite… sen blå (1,5 eller nåt), då sprang jag tills min fot gjorde för ont… hmm. Nåja, skorna är bättre än de förra i alla fall.

När vi hade duschat åkte vi till Råby och tittade på Davids pappas bikupor och kattungar. Kissemissarna var jättesmå och jättesöta…

Hann mirakulöst nog med 17.51-tåget hem till Stockholm, men det var på gränsen. David körde väl bara 160 på lilla landsvägen in till stan… hm. Nåja, vi hann i alla fall hem tidigt nog för att hinna börja bygga pärlplattor, vi måste ju skicka dem snart, deadline närmar sig!

Tömde äntligen min plånbok på mina resterande engelska mynt, de var jättemycket ivägen där…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *