Hoppa till innehåll

Strapatser

Uff… elak buss. 509:an stod vid hållplatsen när jag kom ut på gården… sprang som en tok över gården, uppför trappan, mellan husen och fram till bussen… som stängde dörren mitt framför nosen på en viftande Helena. Trots upprepade viftningar åkte den iväg efter ett tag… Jag försökte springa mot nästa hållplats (eftersom bussen oftast blir uppehållen ett tag vid rödljuset), men ojojoj… massor av bilar och jag ORKADE helt enkelt inte med två tunga väskor… Men när jag stod där uppgiven och flåsade åkte 113 förbi min hållplats… jag kastade mig över gatan, sprang mot rött över nästa gata (som faktiskt har övergångsställe), vinkade frenetiskt åt busschaffisen när bussen gled upp bakom mig, han fattade vinken och stannade vid busshållplatsen ganska precis lagom tills jag var framme… men 113 går bara till Solna och åker en lång omväg, dessutom tycktes vi fastna vid varenda rödljus tillgängligt. Min 509 hade såklart redan passerat när jag kom dit… men nästa kom precis bakom oss, så jag hoppade på den i stället. Men jag fick såklart vänta i Mörby i alla fall… och kom senare till jobbet. Men det är ju fredag i alla fall och ganska lugnt… jag slutar 13.00, sen ska jag äta och efter det gå och hälsa på David på jobbet! När han har slutat åker vi till Nyköping…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *