Hoppa till innehåll

Paradiset

Det blev en liten paus i läsandet, men sen råkade jag få tag i Paradiset och bestämde mig för att slutföra mitt “Marklund-projekt”. Den här boken är fortsättningen på Studio Sex och såvitt jag förstår det är Sprängaren nr 4 och 3:an inte skriven än. Hm. Nåja. I denna andra bok om Annika Bengtzon handlar det om maffia, mord och cigarettsmuggling. Det händer även mycket för Annika personligen – hennes kära mormor blir sjuk, hon kämpar sig uppåt på tidningen och hon träffar en trevlig karl… Givetvis mycket bra och spännande, perfekt att läsa på bussen på morgonen. Provade en eftermiddag också men då mådde jag illa. Nåja, jag har ju oftast sällskap hem med David, så då vill jag inte läsa i alla fall!

BokinfoTitel: Paradiset
Författare: Marklund, Liza
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *