Utflykt till Lötsjön

På vår lediga torsdag (kristi flygare) gjorde vi en liten utflykt till Lötsjön alla tre. Vi hade med oss lite picnic, Ellinor hade bakat kakor och så köpte vi mackor på vägen. Det tog inte så lång tid att gå till sjön, bara att följa Järnvägsgatan och sen Ursviksvägen en bit. Det var riktigt mysigt vid sjön, vi tog ett varv runt och tittade på alla människor som picnicade och hade allmänt trevligt. Sen satte vi oss på en bänk och blickade ut över sjön och alla duktiga joggare, medan vi inmundigade vår medhavda matsäck. Ellinor börjar få det jobbigt med att försöka undvika solen… Hon äter ju medicin som gör att hon ska undvika sol och alkohol… inte så kul på sommaren kanske, hur undviker man solen då?

På kvällen ringde Pontus och sa att han skulle titta förbi. Vi väntade och väntade och väntade och tyckte att han dröjde bra länge… men sen upptäckte vi att batteriet till Davids mobiltelefon ramlat ur och att vi glömt sätta i telefonsladden efter att ha varit på Internet. Självklart hade ju inte Pontus kommit ihåg portkoden… och att han hade mitt mobilnummer också tycktes ha försvunnit ur hans huvud för tillfället. Hur som helst var han här och åkte tillbaks igen… Det kändes rätt elakt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *