Hoppa till innehåll

Försmak av v. 30

Nu sitter jag alldeles ensam på In Time… alla har gått, men Bosse är och handlar och kommer tillbaka… Lite försmak av v. 30 när jag ska jobba ensam…

Jag behöver inte sitta här nu, vi slutar egentligen 13.00 idag, men David slutar ju 16.30… så jag kan lika gärna sitta här. Ska dessutom inte vara här på ett tag nu… sjukskriven i 2 veckor för att operera bort halsmandlarna. Ujujuj. Läskigt.

Idag har jag tagit hand om ett paket heeeelt själv med uppackning, kontroll, inleverans, följesedlar, packning, adressering etc… och joxat med två andra tillsammans med Bosse.

Har kort klänning idag, vilket Bosse naturligtvis inte var sen att påpeka… Hmm, det är störande med linnetyg, det blir liksom jätteskrynkligt så fort man gör minsta antydan till att sätta sig. Det är lite svårt att undvika när man åker buss från Sumpan till Arninge och när man är kontorsråtta som jag och knappar på datorn hela dagen…

In Times nya hemsida ligger förresten ute nu, domänen blev färdigompekad igår… skrev jag nånsin det? Nåja, den är ute nu… och jag har fixat och donat en massa igår och idag, ändrat i cgi-script osv. http://www.in-time.se/

Igår var det säsongsavslutning för Ally McBeal, snyft och gråt.

Idag fyller David och jag 11 månader. Undrar vad vi ska hitta på. :)

Uss, nu ringde den där jobbiga snubben igen… nån som har ringt typ 5 gånger idag och jag hör aldrig vad människan säger. Dessutom låter han typ som en liten smurf eller nåt.

Hmm, jättekul att sitta här och förklara för en massa utlänningar att vi minsann har röd dag här imorrn och inte tänker jobba resten av veckan…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *