Hoppa till innehåll

Floppen Heron City

På lördagen åkte jag, David och Ellinor ända bort till Heron City för att vi trodde att det kanske skulle gå att göra något kul där. Men det enda någorlunda roliga, förrutom bion, var att Topshop fanns där… annars var Heron City ett öde, spöklikt jättefloppbygge. Tomma, igenbommade lokaler över allt. Verkar inte som att så många är intresserade av att starta verksamhet där… förrutom några restauranger, men hur kul är det att åka t-bana ända till Skärholmen och sen buss för att äta en hamburgare? Vi kunde inte ens fördriva tiden tills någon bra film började, så vi åkte in till stan igen och traskade bort till Subway. De skulle snart stänga, så vi tog våra mackor och satte oss i Kungsträdgården och åt. Sen såg vi The Mexican på Saga på Kungsgatan. Den var riktigt bra faktiskt, söt och rolig! Många som sagt att den inte är så bra, men vi gillade den alla tre.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *