Tårta

Nu har vi ätit tårta på jobbet två dagar i rad – Fredrik fyllde år i lördags och Bosse idag. Ojojoj. Och jag som ska bjuda på fika på fredag, när jag jobbar sista dagen…

Igår gick vi dessutom och åt på Arninge Krog, jag, Ingrid, Bosse och Fredrik. Bjuden på lunch, inte helt fel. :) Det gör dessutom att mina resterande matlådor i frysen hemma kanske räcker… helt okej!

Igår gick eftermiddagen verkligen ovanligt fort… dels för att vi var länge på lunch och sen satt och pratade och läste tidningar ett bra tag extra och sen var det ju fikastund till råga på allt. Så plötsligt hörde jag Fredrik och Ingrid prata om att åka och till min stora förvåning var klockan fem… jag som brukar ha råkoll på tiden och hur långt det är kvar tills jag får åka hem i vanliga fall. :)

Köpte handdukar i Arninge centrum igår. Fick ju en stor handduk av Ritha och Lasse när jag fyllde år, nu köpte jag två små i samma serie. Som tur var hade det slutat regna… det spöregnade under större delen av dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *