Hoppa till innehåll

Sista

Sista kvällen i Sumpan ägnades åt att städa det sista, värma köttfärssåsrester, samt att träffa Robban och sonen Leo. De såg fram emot att få flytta tillbaka igen. Sen gick vi även ner på “stan” eftersom det var kräftskiva där. Party på Sturegatan, med surströmming som luktade illa och en massa stånd… alla affärer öppna till 22, om jag inte minns fel. Vi hittade ett roligt stånd med strumpor och jag hittade ett par synnerligen trevliga kostrumpor att utöka samlingen med. Vet dock inte när jag får tillfälle att scanna dem… Ellinor köpte också strumpor och det var ju bra, för man fick två par för 45:-

Sista dagen på jobbet har just börjat… Jag har släpat hit uschans mycket grejor på bussen… Kom hit halv 8 och gick sen ner till Arninge Centrum och köpte en prinsesstårta – jag menar, vi har ju inte ätit tillräckligt med tårta den här veckan eller så. Men man måste ju bjuda på fika när man slutar…

Sista arbetsdagen kommer även att ägnas åt att städa bort saker från skrivbordet och datorn… jag tänker slänga alla mail, rensa historyn och radera alla cookies. Sen är jag borta! :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *