Hoppa till innehåll

Party på Bollen

Nu har första helgen i Norrköping passerat… I lördags var det party här på Bollen, Norrköpings billigaste och sunkigaste studentbostad. Varje våning hade ett tema, vårt (våning 5) var BAD, så vi klädde oss somrigt och släpade runt på Davids Marabou strandfåtölj, som äntligen kommit med posten. Ett annat fint tema hade våning 6, där vi tillbringade stor del av kvällen… de var transor hela högen. :) Killarna var jättesöta i sina fina tubtoppar och dylikt. Klagade lite på deras bristande ben- & armhålerakning, dock. :)

Madde bor förresten på vån. 6, lite tufft, henne gick jag ju i samma klass som i 3:an… men henne hittade vi inte under festkvällen.

Det var en trevlig kväll, men det hör tydligen till att Bollenfester spårar ur… stora delar av möblemanget hamnade på gräsmattan efter flygturer från 5:e och 6:e våningen… även en dörr, massa dasspapper och annat fick prova vingarna, som de inte hade. Moget.

På söndagsmorgonen fick jag nästa trevliga överraskning… tjejernas duschrum mådde inte så bra. Eller i alla fall inte rummet med badkaret i. Spegeln låg i småbitar över hela golvet och i handfatet… Duschslangen var bortsliten och låg i badkaret, vatten rann ut ur hålet där det suttit… Ställningen för att hänga upp slangen på låg i handfatet… och blandaren såg allmänt konstig och vandaliserad ut… Moget, säger jag åter igen.

Men så är väl det glada studentlivet… :)

Annars ägnar jag en hel del tid åt att försöka att inte vara ivägen. :) David pluggar ju jämt… idag har jag traskat runt på stan massor, samt gått till frissan och bättrat på min etageklippning. Jag är blond nu, om jag inte sagt det… men det är lite råtta i hårbotten, inge bra… hmm… massor av solsken, lite snabbt?

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *