Hoppa till innehåll

Sista, forts.

Sista arbetsdagen var ganska vilsam… jag bjöd som sagt på tårta och så fick jag presenter och allt. Kristian hade fixat fotoböcker(då förstod jag varför han tidigare ställde mystiska frågor om mina fritidsintressen) och Totte en skål med “öron”…

Uffe kom också in till In Time, precis lagom för att få tårta… och så pratade vi litegrann. Sen var han helt underbar och skjutsade mig till T-Centralen också… oerhört skönt, det hade inte varit roligt att försöka ta sig fram på smockfulla bussar och tåg med alla jobbiga väskor och påsar. Jag kände mig rätt död bara efter att ha burit allt från bilen till tåget…

Kom fram precis lagom dessutom… hittade ett tåg, frågade snubben utanför om det var det som skulle till Flen (byte där…)… han sa surt “Ja, kliv på här” och föste in mig genom en minimal dörr till en ännu minimalare tågkorridor… jag satt fast som en kork i en flaskhals med all min packning och var tvungen att hänga av mig en väska och omarrangera lite för att överhuvudtaget kunna ta mig vidare… ramlade in i en kupé som jag fick ha alldeles för mig själv ända tills vi kom till Flen och det var dags att börja krångla igen.

När jag kom fram till Norrköping var det bara att sätta sig och vänta, för det var 1,5 timme kvar tills David slutade och jag hade INGEN lust att släpa alla de där grejerna genom hela stan… det räckte liksom och blev över för oss båda. :)

Så nu är jag alltså här i Norrköping och bor med min David i ett studentrum på 10 kvadrat..!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *