Norrköping såklart

Ojojoj vad tiden går, nu har jag ju varit här i 1,5 vecka eller nåt. Det är väl inte särskilt mycket som har hänt… David pluggar järnet, jag bråkar med hans trilskande dator och varje gång jag planerat att gå ut för att inte känna mig så ivägen, regnar det.

I söndags var Ritha och Lasse här. Ritha hade sytt gardiner till David, så nu har vi ordentliga sådana… De hade med sig en hylla också, men än så länge kan vi inte sätta upp den… betongväggar. Även en kasse från det Ferryska palatset slank med i bilen. Lite byxor o tröja att springa i, post och miniräknare och KEMIBOKEN B till David… han ska nämligen läsa samma B-bok som vi hade, och jag hade ju råååååkat glömma att lämna tillbaka min… hmm…

David har förresten köpt en TI-83:a nu, så egentligen kanske han inte hade behövt min TI-82:a, men han har i alla fall limmat fast fönstret på den och det är ju lite trevligt.

Igår var jag på stan, det regnade massor och jag blev jätteblöt. Hämtade kort på Åhléns… Williams födelsedag, sista Sumpan, kräftfesten och party på Bollen… kul. Ska kanske hem i helgen, i så fall ska jag ta med mig min dator och scanna lite. :)

Var och hälsade på Alexander på 6:an igår, han ville se mina bilder på honom i tubtop… hehe.

Idag kommer Ellinor och hälsar på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *