Hoppa till innehåll

Nya sidan ute!

Efter många om och men har jag äntligen fått ut den nya sidan. Jag fick lägga den på TRE olika hemsideskonton, jag FÖRSTÅR inte hur den har kunnat bli så stor… Jag får väl sätta mig och komprimera alla .jpg- och .gif-filer någon gång när jag har tråkigt…

Det känns inte så roligt att hålla på när allt blir så osmidigt… jag måste ha en server med MYCKET plats och cgi-stöd (och utan reklam) men just nu känns det väldigt dumt att börja betala massvis av pengar för det (eller har någon något förslag på ett VÄL fungerande gratisalternativ?? knappast…), eftersom jag kommer att vara ute i världen och flänga runt, med skral budget.

Jag har i alla fall sett till så att jag kan uppdatera vissa delar av sidan utan ftp-program… det är framför allt dagboken jag satsar på att uppdatera med jämna mellanrum, dvs så ofta jag får tag på en dator.

Jag vet att jag lägger ut för mycket på hemsidan… den blir så STOR, både vad gäller text och bilder. Det är väl knappast någon som orkar kolla på allt, eller? Men det är svårt att begränsa sig… fast jag får väl försöka börja med det ändå…

Jaja…

David och Olof är och pluggar nu. Vi var hos Olof en stund igår, han visade sitt linux och lite så. Men när de började prata alltför mycket om C++-programmering gick jag hit igen och fortsatte fippla med min hemsida… David var kvar länge och väl och när han kom tillbaka hade han gått med i Darkbits och allt… riktiga datornördar. :)

Hoppas det funkar okej med dagboken idag, den buggade jäääärnet igår… hmm, jag borde lära mig perl bättre, samt ha MASSOR av tid för felsökning!

För att tänka på lite roligare saker så glömde jag ju att skriva en sak angående filmen vi såg, Känd från TV… Det var verkligen perfekt att se den i Norrköping, eftersom de drev lite med tjejer från Norrköping. :) Ganska rolig reaktion i salongen då! Dessutom var det lite kul att Ralf bodde i Huvudsta, det var tunnelbanestationen innan vår, när vi bodde i Sumpan…

Nu ska jag fortsätta jobba med hemsidan antar jag, det finns kvar att göra!!!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *