Hoppa till innehåll

£ & kort

Nu har jag precis varit på stan, växlat pund, hämtat kort och handlat massor av mat… pengarna sinar på kontot, bra att jag ska börja tjäna mitt uppehälle snart.

Kom givetvis på att jag skulle till Apoteket också, när jag precis lastat matkassarna fulla… Det räckte tydligen inte att gå in kängorna när de var nya, jag får skavsår igen. Så det är åter dags för Leukoplast. Usch.

Ska träffa David vid skolan kl 7 och så ska vi fika på Fräcka Frökens Frestelser…

Vi kollade förresten Datatekniks hemsida förut, spanade lite på studenthemsidor och så (hittade inget intressant). Kom fram till att det nästan bara är killar som går där. Hmm, liiite blandat kan det ju få vara i alla fall, tyckte både jag och David. Men han har ju bestämt sig i alla fall.

…det är verkligen ENORMT RUGGIGT SNART som jag åker härifrån och lämnar honom, min bubbe!!!!!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *