Hoppa till innehåll

Norrköping!

Aaah! Äntligen funkar servern! Jag som skulle vara duktig och börja skriva dagbok igen och så funkar inte servern… men nu tror jag den är lite snäll i alla fall. Hoppas.

Jag är alltså hemkommen efter en månad som fabriksarbetare i Norfolk i England. Det låter inte så spännande, jag vet, men… jag hade det jättebra! Jag älskar att vara i en engelsktalande miljö, jag tror jag blev född till fel språk… engelska känns så rätt på något vis. Fast man blev förvirrad där borta, det var så många olika dialekter med engelsmän, skottar, australiensare… och sen alla konstiga brytningar som andra nationaliteter självklart hade. Men, jag är i nuet nu, jag ska lägga in mer om mitt Englandsäventyr senare, under “Livet” (så lyder rubriken just nu i alla fall, men jag kan komma att ändra :) ).

Nuet! Okej, allt är inte helt okomplicerat, men nu är jag åter här i Norrköping hos min snuttisbubbe David. Allt är kanske inte riktigt som förut mellan oss, men vi älskar varandra och försöker… En förutsättning för att det ska funka är att även jag får ett liv i Norrköping (och inte bara sitter och väntar på att han ska komma hem från skolan), så därför söker jag jobb och ska börja träna igen!

Problem:
1. Jag vill jobba på Hermelin som telefonintervjuare… Har pratat som hastigast med personalansvarige, hon sa att de behöver folk, men kunde jag ringa efter klockan två, det var lite mycket just nu? Självklart. Vad innebär detta? Helena är handlingsförlamad… Helena kan inte förmå sig att ringa till något av de andra ställena, för Helena vill jobba på Hermelin. Men snälla Helena, du måste ju ringa FLER ställen, du kan ju alltid nobba sen OM det blir något med Hermelin??? Men Helena lyssnar inte… För Helena vill inte ringa till något ställe där hon inte alls vill jobba… för Helena är konstig i huvet. :)
2. Helena vill, vill, vill börja gå på Friskis & Svettis igen. Köper man ett terminskort så här sent är priset reducerat till 450 kr. Men, Helena och David åker hem till Nyköping över jul… alltså kan Helena gympa i en månad för 450 kronor. Är det värt det? Enda alternativet är engångsbiljetter för 50 kr/st. Kommer Helena gympa fler än 9 gånger???? Helena är inne i en ytterst snål och sparande period, så hon vill helst inte spendera några pengar alls, hon behöver dem till roligare saker… som att resa.

Snart kommer David hem på lång lunchrast!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *