Hoppa till innehåll

Jag är en hermelin

Oj! Servern funkar… bäst att man passar på att skriva!
Någon som har något tips om någon BRA gratisserver med mycket plats, ingen reklam och cgi-stöd? Näe, jag tänkte väl det… Får skaffa en betalserver så småningom antar jag.

Allt verkar ordna upp sig här i Norrköping. Har det riktigt bra, går på Friskis och börjar jobba på måndag…

Jag hade rätt bra flyt, tyckte jag. Jag har bara ringt på ett enda jobb och de hade inte ens någon annons ute… men Hermelin Research (kolla hemsidan) råkade behöva nyanställa ca 40 telefonintervjuare och undertecknad ska få en chans att prova… På måndag är det obetald utbildningsdag 13-21, tisdag-torsdag är provdagar, 16-21, med noga övervakning och sen får vi se om vi får/vill jobba kvar. Lönen för en nyanställd är 74 kr/timmen och det blir nog bra om jag bara får ihop lite timmar. De har i alla fall öppet 7 dagar/vecka.

Hermelin Research ligger i ett fint hus precis vid Strömmen och tillhör det gigantiska företagskomplexet Pronova. Granne med Friskis & Svettis (också Pronova). Det tar fem minuter att gå dit hemifrån Bollen. Enda problemet är att arbetstiderna förmodligen krockar med väldigt många Friskispass…

…och jag har alltså köpt ett svindyrt gympakort nu, 450 kr för att få gympa fram till jul, saftigt. Hittills har jag varit där två gånger (två dagar i rad) och går säkert idag också. Funderar på att gå på Intensiv idag, de vanliga medelpassen jag gått på har lämnat mig med en känsla av “hit me harder” och jag har inte tränat på hur länge som helst, dessutom är jag lite förkyld… Hmm. Fast, tro inte att jag är atletisk på något sätt, jag var hur sämst som helst på armhävningar, särskilt andra gången när jag var seg från dagen innan och dessutom öm i knäna (jo, jag gör från knäna som 99,9% av alla på Friskis…).

2 kommentarer

  1. johannes x johannes x

    Ge mig ditt hemnummer så ska jag ringa dig på samma tider som Hermelin gör. “Nä NIX gäller inte oss…” Och lika ofta.

  2. Nixad Nixad

    Om folk brydde sig om att läsa NIX´s information innan man anmäler sig så skulle det vara mycket bättre! Vet inte hur många gånger jag sett gnäll om att “folk ringer om undersökningar trots att jag är nixad”
    Läs deras info f*r f*n!
    Nix stoppar inte Marknadsundersökningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *