Hemsidan funkar!

Äntligen! Nu har jag dumpat servern som strulade så mycket och flyttat om hemsidan till ställen som förhoppningsvis ska funka bättre. Just nu fungerar det i alla fall, vi får hoppas att det håller i sig.

Igår jobbade jag alltså igen, 5 timmar. Man blir rätt torr i halsen efter så länge, undrar hur jag ska klara mitt 8-timmarspass på söndag… Jag blev alltså godkänd som telefonintervjuare, men det tror jag nog att alla blev. Hade ett personligt samtal med Liza och fick höra hur duktig jag var, samt boka in lite tider för nästa vecka. Det blir en hel del jobb. Ska jobba må-to och sö nästa vecka, det var jag som bestämde. Fast jag hade gärna velat prova något dagpass, men det var svårt att få, sa hon.

Idag är jag ledig! Men jag känner mig inte särskilt avslappnad, för det är så mycket att göra med hemsidan, jag ska på lunchgympa som börjar om 45 minuter, jag borde städa här hemma, jag måste handla mat…

David och jag fyller 17 månader idag…

Lämna en kommentar