Hoppa till innehåll

Fylla 17 m.m.

Igår var jag ganska duktig… Först fick jag hemsidan att fungera igen, mycket trevligt. Efter det gick jag på Friskis, vilket som vanligt inte kändes tillräckligt… När jag kom hem städade jag så att studentrummet blev åtminstone lite fint.

David och jag fyllde även 17 månader igår och det, i kombination med att det var fredag, gjorde att vi ville hitta på något särskilt. Som vanligt var vi inte direkt effektiva i arbetet att bestämma oss, men till slut bokade vi i alla fall biobiljetter på nätet, till Sprängaren. Valde biljetter på rad 6, ungefär i mitten, salongen var nummer 5… Så småningom drog vi oss ner till stan, hämtade biljetterna, handlade godis inkl. kinderägg, åt på McD… och sen gick vi till biosalongen, som visade sig vara ETTAN och inte alls femman, som hemsidan sa… Vi hade ju bokat plats efter femman och det blev riktigt tokigt. Man kan ju tro att ettan ska vara störst, men så var INTE fallet. Rad 6 var BAKERSTA raden och vi hamnade längst ut på kanten! Mysko! Men det var okej, eftersom salongen var så liten.

Filmen var väl ganska bra. Men jag har ju läst boken och tyckte att allt kändes väldigt… kortfattat. I boken får man ju verkligen undra vad alla människor egentligen är för några personer och man får gradvis veta mer och mer, tills man vet allt. I filmen behandlades allt så lättvindigt, inte alls lika djupt och psykologiskt som i boken. Med andra ord, min reaktion på filmen var ganska typisk för en reaktion på en film gjord efter en bok som man läst…

Nu när jag har kommit igång med gympan så smått igen blir jag verkligen påmind om hur skumt mitt högerknä är. Vissa grejer, framför allt stretcha höftböjaren, KAN jag verkligen inte göra. Det känns bara jättejobbigt i knät och jag får avbryta. Inge bra…

Idag har Ritha och Lasse varit här med en julstjärna till vårt fönster, samt ett ljus på ett fat med mossa och dekorationssvampar och så. Julstämning! Vi följde även med dem hem till Reino (Davids morbror) och Lena, där vi bestämde att vi skulle fika. :) Efter det hamnade vi på McDonalds också, om ni inte har provat XL tycker jag att ni ska göra det, maffig burgare i ciabattabröd… mums. Igår provade jag förresten McBengt, men den kan jag avråda er från att prova, den smakade… hamburgare. Inget speciellt, mer än namnet.

Olof kom nyss och knackade på och stal David… Det var ett mattetal han inte förstod. David har i princip inte pluggat någonting idag, han satt och svor lite över kemin ett tag bara, men sen började vi leka med en symbol han ska ha på sin hemsida och då blev han glad igen. Men nu gick han alltså, så jag passade på att klottra lite här.

Har fått en massa roliga mail som gör att jag får konstiga, blandade känslor… Mail från folk jag träffade i Great Yarmouth, särskilt en finsk tjej som jag tyckte JÄTTEMYCKET om… hon ska eventuellt vara i London i vår… och jag blir så himla sugen… men jag har min David här… men jag åker ju till England i januari… och jag kommer nog att stanna mer än de två veckor jag har inbokade på apcentret i Cornwall…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *