Duktig

Åh vad skönt det var i lördags, David struntade i pluggeriet och vi bara gjorde ingenting…

I söndags däremot, ja igår alltså, jobbade jag ett härligt 8-timmarspass (13-21) på Hermelin. Mmm… Fast rösten klarade sig faktiskt hyfsat. Som tur var hade vi en ny projektgenomgång under dagen och fick börja ställa lite nya frågor, i det helt nya systemet dessutom. Fast det var såklart en trist intervju och jag är inte riktigt nöjd med det nya systemet, Confirmit, det är för mycket jobbiga rullgardinsmenyer och sånt.

Idag är jag duktig… Tvättar just nu, ska strax ner och schvunga in prylar i torktumlare och torkskåp… sen måste jag gå och handla också och så ska vi laga seriös mat. Jobbar 16-21 idag. Ska lämna in önskat schema för december… Helena har kryssat i många pass… men det blir ändå inte sådär jättemycket timmar, många dagar har jag bara femtimmarspass för att hinna med Friskis och för att man nog inte står ut med så mycket mer…

Lyssnar på Honey is Cool, har laddat ner lite mp3… Det speciella med att jag lyssnar på Honey is Cool är att jag lyssnar på låtar från albumet Crazy Love… Den skivan har jag typ inte kunnat lyssna på efter att det tog slut mellan mig och Mattias, den var så vi… Men den är ju bra och nu lyssnar jag utan att tänka så mycket. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *