Nudlar

Känns inte som att det händer så mycket just nu… Jag samlar Caesars Palaces mp3s från albumet Cherry Kicks för att göra en md… har kommit på att de är ju lite söta, faktiskt.

Igår gjorde jag och David mat… Nudlar, med lite kyckling och grönsaker, ganska enormt mycket annorlunda från standard-student-nudlarna. :) Jättegott. Sen jobbade jag såklart…

Pratade med en jätteskön snubbe från Pajala härom dagen, han babblade hur mycket som helst mellan frågorna, gav aldrig några svar rakt ut (hänvisade till Bingolotto som “pensionärsträffen i TV på lördagar”, tog 2 minuter på sig att säga, i princip, “nej”…) och när jag var klar med frågorna och försökte tacka för mig pratade han i ca en kvart till. Inte mig emot! :) Tiden går liksom snabbare då, än om man sitter och ringer runt till upptagna människor som vill sätta Återkom-tider om ett halvår…

Fick brev från Ellinor igår!! Alltså det som hon skickade till England för ungefär en månad sen… bra att ha kompisar kvar på hotellet som kan vidarebefordra sånt. :) Lät som att hon har det bra i Frankrike i alla fall. Jag borde också öva franska… har mailat lite på franska med Florence från Dunbar, det är kul. :) Fast det går ju lite segt att skriva ibland, särskilt när man inte har någon ordbok.

Nu ska jag finslipa lite på mina sidor om min Englandsvistelse och så kanske jag kan lägga ut dem snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *