B-sida & Intensiv

Härom dagen laddade David hem lite låtar från Natalie Imbruglias skiva för att göra en md… Det fanns en extra låt med, förrutom dem som skulle ingå på skivan, så vi kollade upp var den kom ifrån. “Aha, det är b-sidan på That Day-singeln!” sa jag, varpå David skrattade åt att jag kallade den “b-sida”. Är det bara jag som lever kvar i den tidsålder då bonusspåret på singlar faktiskt låg på sidan B, eller… Vad kallar ni dem? De HETER ju b-sidor… det ÄR ju bara så… eller är det bara jag?

Jag har ett ganska bra jobb i alla fall, har jag kommit fram till. :) Eller, fritt, snarare. Igår skulle jag jobba 16-18, för att jag skulle hinna gå på Friskis 20.30. Men när jag kom till jobbet frågade jag om det gick bra att stanna till 20 och det var inga problem alls. Funderar på att ringa och fråga om jag får börja 13 i stället för 16 idag…

Var på ett Friskis Intensivpass igår! Det första passet med en manlig ledare jag hittills varit på i Norrköping och dessutom det första pass som gjort mig trött! Det var jättehärligt att för en gångs skull få ta ut sig lite, i vanliga fall har det känts så mesigt och när man kommer till de lugna stretch- & tänjövningarna på slutet brukar jag bli så uttråkad att jag typ vill gå därifrån… Men igår var det skönt att varva ner lite lugnt. Jag ska garanterat försöka gå på Intensiv i fortsättningen.

Måste dock säga att Norrköpings Friskis & Svettis hittills uppfyller de flesta fördomar man har om manligt och kvinnligt inom gympan… Alla tjejpass har varit jättemesiga, men gärna med lite trixigare rörelser, många byten och “sexiga” små bonusar. Nu har jag iofs bara varit på ETT killpass, men det var väldigt grabbigt och okomplicerat, mycket okomplicerade rörelser, få byten, men stenhårt. Kan man få en blandning, tack? Önskar att Nyköpings-Jimmy kunde komma hit och göra ett Intensivpass!

Hmm… måste bestämma mig snart om jag ska försöka få jobba 8 timmar idag… Det kändes faktiskt inte särskilt farligt med 7 igår, TROTS att jag var på samma projekt hela dagen och det gick jättetrögt. Fick dessutom lönespec för första veckan! 1125:- netto, landade på ett 20-tal timmar. Det var mer än jag vågat hoppas på. Vi fick dessutom betalt för halvtimmen vi satt och ringde på vår “obetalda utbildningsdag”, vilket ju var väldigt trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *