Hoppa till innehåll

Blöt i håret

Jag har en tendens att hamna halvklädd, blöt i håret, framför datorn om mornarna när jag är här. Det brukar nog gå till på det viset att jag sätter på datorn medan jag börjar klä på mig, för att den ska vara startad när jag är redo… men på någotvis vinner datorns dragningskraft över mig, jag måste ju bara sätta på lite musik (mp3)… och så måste jag ju bara kolla mailen… gästboken… kolla Linsfias sida… och skriva dagbok… Så var det idag i alla fall. Fast idag fattas bara tröjan, det kan se ännu värre ut. :)

Usch, igår var ingen bra dag. På jobbet fick vi sitta och intervjua i fem timmar i sträck, inte ens någon ny projektgenomgång. Det blev ganska segt… särskilt som att min dator krånglade en massa. Vi har tidlön, vilket innebär att vi bara får lön för den tid som datorn registrerar. Som komplement till detta, eftersom det inte täcker all tid vi jobbar, får vi skriva upp “personliga driftstörningar” på en lapp. Det kan vara om vi behöver gå och fråga någonting, eller om datorn strular. Min dator strulade massor, två minuter här, åtta minuter där… det blev totalt 62 minuter! Kul. Men när jag väl hade flyt var det rätt okej… när folk ställde upp och var trevliga. Men det händer ju inte alltid…

Den roligaste saken som hände igår var i alla fall när jag kom till en killes telefonsvarare… Det började med att högljudd musik dundrade ut ur luren (eh… headsetet?) och sen pratade killen lite, spelade en snutt igen och varvade prat och musik hela tiden… På slutet sa han “och nu bjuder jag på Talking Heads resten av tiden” eller något liknande och så fortsatte musiken. Hehe, självklart lyssnade jag åtminstone färdigt på pratet, det fick jag ju betalt för. :) Meddelandet gick i princip ut på att man inte skulle ringa det numret mer, utan ett annat, eller mobilnumret…

Aj. Jag har ont i ryggen idag, en punkt vid skulderbladet. Misstänker att det har att göra med mina stillasittande arbetsförhållanden… Får börja gymnastisera lite emellanåt när jag sitter där. Fast jag har ju inte råd att INTE intervjua, så jag får försöka göra både och samtidigt. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *