Hoppa till innehåll

Ännu en dag

Idag känns allt trist… Men nu ska jag inte klaga för mycket. Har typ inte gjort nånting idag och nu är det bara ett par timmar kvar tills jag ska iväg och jobba igen. Idag ska vi ringa hela dagen och nu ska vi bli medlyssnade, dvs de ska lyssna på våra samtal och se om vi sköter oss…

Igår fick vi ringa i kanske 4 timmar, två olika projekt. Jag hade ganska mycket otur, fick många surpuppor, en hel del vägran och hur mycket “återkom”, “abonnentfel” och “fel åldersgrupp” som helst. Så det var väl ingen höjdardag direkt. Men några kronor tjänar man väl i alla fall, även om det direkt inte är något jobb som bringar in storkovan.

Igår var jag även på mitt livs kanske tråkigaste Friskispass… Gick nämligen på lunchgympan innan jobbet. Tyckte inte alls om musiken, för det mesta var den alldeles för långsam, och när det väl var lite tempo var vi tvungna att göra någon totalt värdelös övning där man inte kunde ge järnet. Trist. Tokigt att jobba kväll när man vill gå på Friskis. Får planera in mina lediga dagar till de gånger då det finns Intensiv-pass.

Usch vad jag stör mig på mina hemsidesservar… Nu tänkte jag ta itu med det hela och flytta allt till ställen som funkar, men nu går det knappt ens att ladda ner skiten från servern till datorn, man förlorar kontakten efter att ha fått hem en fil… Har iofs det mesta på min laptop, men den kan jag inte koppla upp till Internet härifrån och hur kul är det att sitta med femtiarton disketter?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *