Hoppa till innehåll

December

Oj… redan december! David och jag öppnade första luckan i vår fina chokladkalender, inhandlad på ÖoB för 7 kr. Funderar på att köpa en till så vi har var sin. I morgon får vi tända ljus och julstjärnan i fönstret! Mysigt!

Är nu ledig för andra dagen i rad… börjar bli lite förslappad, inte bra! Har tusen saker jag borde göra… men jag vill pyssla lite med hemsidan och sånt, kan jag inte få det, snälla samvetet? :) Har i alla fall varit på ett Friskis Intensivpass idag, även om jag såklart spolierade det genom att äta en KitKat Chunky när jag kom hem. Visste inte ens att de FANNS i Sverige, så givetvis var jag tvungen att slå till när de sålde 3 st Nestlé-chokladbitar för 10 kr i den nya godisbutiken igår. De hade även 3-pack kinderägg för 10 kr, köpte två till samlingen. :)

Friskispasset… Ojojoj, den tjejen (ledaren) hade inte dåligt med armstyrka. Passet var inte enormt krävande vad gällde “skuttaruntgrejerna”, men styrkebitarna var… OJ! Massor av råjobbiga armhävningsvarianter som verkligen inte GICK att göra som hon… ojojoj säger jag bara. Jag är djupt imponerad. Där ligger man i lä… Armhävningar har iofs aldrig varit min starka sida. Usch och fy! :)

Var alltså på stan igår… köpte ett par svarta byxor för 150 spänn. Helt okej! Vad som var riktigt häpnadsväckande var att de satt tajt runt rumpa och lår, men fortfarande passade i midjan! Det har inte hänt mig på år och dar, så jag blev ju tvungen att slå till. De kostade ju bara tre timmar på jobbet. :) Givetvis måste jag sy upp dem, ALLA byxor är för långa för mina små ben. Kan ju tillägga att det var 36:or, alla mina andra byxor är typ 38… men då är de jättestora också, men jag har blivit tvungen att ta dem eftersom storleken under skar in i midjan, så jag såg ut som ett timglas av fettvalkar. Härligt. Ibland önskar man att man såg ut som en skyltdocka, i alla fall när man köper kläder… och när man är med det motsatta könet… när man är med snygga exemplar av det egna könet… när man står i en allmän dusch… när man står framför spegeln… Fy, nu ska vi inte tänka sådär. :) Jag har ju trots allt kommit fram till att jag faktiskt klarar mig rätt bra som jag är och om folk inte tycker om mig för den jag ÄR, spelar det då någon roll om de tycker om mig för den jag SER UT som? Fast det vore ju trevligt om man hade lite tuttar förstås… :)

Ah, måste bara tillägga en sak till. David och jag surfade in på våning 4s hemsida härom dagen… Det satt nämligen lappar uppe om den, så vi var ju tvungna att ta en titt. När vi kollade på bildsidan, rubrik “Tjuv och polis” såg vi att VI var med (7:e bilden…)! Det var alltså Bollenfesten, när våran våning hade tema BAD, fyran alltså Tjuv och polis… Coolt va?
» http://move.to/bollen4/

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *