Dasspapper

I morse när vi vaknade var vårt dasspapper försvunnet. Jag hade precis ställt in en ny rulle och det var den DYRA sorten, 10 kr per rulle, men i gengäld enormt mycket mer papper än på de billiga. David var förkrossad…

Sen gick han iväg för att plugga, utan att ens äta frukost först. Jag satte igång med lite matlagning, gjorde en gratäng med tortellini, korv och svamp (enorma champinjoner!), och med äggstanning och ost såklart. Det står tre matburkar och svalnar här bredvid mig…

När jag stod i köket fick jag dasspappersgåtan löst… Rinkeby (vår granne, vi vet inte riktigt vad han heter, men vi kallar honom Rinkeby… hans efternamn börjar på Rinke, han utbytesstudent är från Baltikum nånstans) kom fram och bad om ursäkt på knagglig engelska. Hans kompis hade sovit över hos honom, varit onykter, saknat kudde… och helt enkelt använt vårt dasspapper. Men nu är det åter i badrummet. Vi får väl hoppas att Rinkebys kompis inte har löss…

Tänkte tvätta idag, eftersom jag börjar jobba kl. 4. Men alla tider var redan bokade… så det blir imorrn 8-12 i stället. Så ska jag fixa lunch tills David kommer kl. 12 och sen vara på jobbet kl. 13. Phew.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *